Rreth Nesh

Kush jemi ne? Çfarë bëjmë?

Creative Point është një faqe kreative dhe studio dizejnimi me një pasion për zhvillimin e faqes, dizajnit, fotografisë dhe videos. Ne jemi të specializuar në shërbime cilësore dhe të përballueshme për kompanitë e vogla dhe të mesme.

Historia Jonë

Ne jemi një ekip profesionistësh, zhvilluesish dhe shkrimtarësh, të cilët besojnë në etikën dhe integritetin e fuqishëm të punës. Që në fillim, Creative Point fokusohet në inovacionin, shpejtësinë dhe cilësinë. Këto gjëra krijuan statusin tonë premium të dizajnit. I gjithë procesi i shërbimeve tona është projektuar për tu përshtatur me çdo biznes, të vogël apo të madh. Ne duam të jemi në shërbim të çdo klienti që troket në derën tonë, pa marrë parasysh sa i madh eshte buxheti i tyre. Kemi oferta të mira persa i perket çmimeve dhe ofrojmë mbështetje edhe pas përfundimit të projektit dhe dorëzimit të produktit.

ÇFARË NA BËN NE TË VEÇANTË ?

Ne nuk kërkojmë zgjidhje, i krijojmë ato. Përkushtimi i fortë dhe etika e punës është ajo që i bën rezultatet tona përfundimtare unike. Creative Point është ndërtuar për të përballuar çdo sfidë që vjen në rrugën e saj.

Ne jemi ekip krijues

Ai i cili do të ju jap ide origjinale dhe krijuese për të paraqitur identitetin tuaj online me stil dhe për të krijuar imazhin e përsosur për biznesin tuaj në internet.

Mbështetje me "PESE YJE"

Ekipi i Ruajtjes dhe Mbështetjes është në dispozicionin tuaj në çdo kohë, Ne ofrojmë Mbështetje me 5 Yje për cilëndo nga shërbimet tona.

Shërbim i Integruar

Si një agjenci udhëheqëse web ne jemi duke ofruar një shërbim plotësisht të integruar për prezantimin tuaj në internet, përtej dizajnit fillestar të internetit.

Çmimet më të mira në Shqipëri

Ne kemi paketa dhe çmime më të mira për hartimin e faqeve të internetit dhe për të gjitha shërbimet që ne ofrojmë për në Shqipëri.

NA KONTAKTONI

Mendoni se ne jemi ekipi i duhur për ju? Kontakto me ne sot. Le të flasim për atë që mund të krijojmë së bashku!

Na kontaktoni