We DesignNe do te krijojme nje dizajn te bukur te perballueshem dhe kreativ per biznesin tuaj te marketingut. Ashtu si koha dhe parate qe njerezit po shpenzojne per pajisjet e tyre smartphone po rriten cdo dite e me shume dhe ende shume biznese nuk kan nje faqe te optimizuar per tregun e pajisjeve smartphone.

Bashkepunimi yne do rezultoje ne shfrytezimin sa me shume te faqes suaj, e cila mund te rrise ndjeshem pyetjet, kerkimet dhe te ndihmoje ne rritjen e biznesit . Faqja juaj e internetit do te jete shtepia juaj ne internet. Ne dizenjojme faqe te cilat lene nje pershtypje te vecante, kthejne vizitoret tuaj ne kliente (ose njerez qe I referojne klientet tek ju) dhe krijojne mundesi te mahnitshme.

We Develop

Ti e di se cfare e ben te vecante biznesin tuaj dhe ne duam t’ju ndihmojme te shfaqni benefitet e tij. Ne ditet e sotme te gjithe e dime se nje faqe internet eshte mjeti me I rendesishem I marketingut, I cili duhet te kete nje permbajtje te pasur , ne nje audience te gjere per nje periudhe te shkurter kohe. Ne ju ofrojme nje ekip te dedikuar per te zhvilluar faqen tuaj dhe te gatshem per te punuar me ju ne menyre qe biznesi te jete I aksesueshem nepermjet nje faqeje te angazhuar dhe funksionale. Ne ndertojme faqet duke perdorur platformat me te mira me burim te hapur, duke e mbajtur biznesin tuaj te sigurt dhe ne avantazh te teknologjise. Do te ofrojme nje faqe me cilesi te larte e cila do te jete e lehte per tu perdorur dhe menaxhuar me potencial vertet te larte.

We PromoteNje faktor kryesor ne nje faqe interneti te mire renditur ne google, eshte nese faqja web eshte strukturuar dhe ndertuar ne nje menyre SEO-friendly (search engine optimization).

Ne gjithmone do te diskutojme rendesine e SEO ne fazen e shkurter te nje projekti, dhe bejme rekomandime bazuar ne nevojat e klientit. Kjo shpesh perfshin nje auditim te plote te performances SEO ne faqen ekzistuese, e cila do te theksoje fjalet kyce per te synuar me faqen e re. Per klientet qe marrin Marreveshjen e Vazhduar te Mbeshtetjes, ne do te monitorojme punen me kalimin e kohes dhe te ri-prioritizojme derisa te arrijme synimin tone.

We SupportNuk e keni gjetur ende mbeshtjetjen per faqen tuaj dhe fushatat tuaja të marketingut online? Mos u shqeteso , këtu në Creative Point jo vetem krijojme dhe zhvillojme vetëm faqet e internetit por ne gjithashtu i mbështesim ato. Ne kujdesemi për mirëmbajtjen e faqes tuaj në mënyrë që ju të mund të përqendroheni në atë që bëni më mirë.

Ne jemi këtu per ta bere faqen tuaj te internetit sa me efektive. Ndërtoni faqen tuaj ose aplikacionin në një themel të fortë,për të gjetur zgjidhjet më të mira dhe me kosto sa më efektive për biznesin tuaj, Nëse jeni një sipërmarrje e re ose thjesht keni nevojë për një ndryshim, na kërkoni për nje zbatim te shpejtë dhe mbështetje vigjilente.

we grow

Ne ndihmojme biznesin tuaj te rritet ne menyre te qendrueshme, krahas mbajtjes se nje sherbimi cilesor ndaj klientit. Ndersa baza juaj e klienteles rritet, eshte e rendesishme qe ti sherbeni klienteve tuaj ne menyre eficiente, brenda afateve kohore, si dhe duke mbajtur nje cilesi te larte.

Krijmi I nje market e fuqishme ne treg, si dhe prezenca juaj online jane asete te vyera te cilat gradualisht do rrisin kerkesen per produktet dhe sherbimet tuaja. Kjo paraqet nje potencial te madh per tu rritur financiarisht. Nepermjet zgjidhjeve tona software per bizneset, ne ju vijme ne ndihme ta menaxhoni kete rritje ne menyren e duhur, qe te jete rritje afatgjate, e qe te forconi reputacionin tuaj ne treg.